De producten

Alcienie

Een echte Braziliaanse keratine behandeling voor uw haar bij u thuis uitgevoerd door een Braziliaanse specialiste!

Vanuit mijn ervaring weet ik welke producten het beste resulaat geven en verder geen nadelige effecten op uw haar hebben. Ik gebruik eigenlijk alleen maar de producten van S'Ollér Cosmetics uit Brazilië. De absolute top op dit gebied en ik ben de enige in Nederland die hiermee standaard werkt.

 

AGI MAX is een productlijn van hen die voor een revolutie op de markt voor gezond en mooi haar heeft gezorgd. Het is eigenlijk de enige lijn die het haar perfect glad en steil maakt zonder het te beschadigen en is te gebruiken naast andere bewerkingen.

 

Keratine is trouwens een proteïne, bouwstof die al op natuurlijke wijze in uw haar aanwezig is. Deze zorgt er voor dat uw haar stevig is.

 

Als u van krullend, droog, dof en pluizig haar naar steil, glanzend, zacht en gehydrateerd haar wilt, is een goede keratine behandeling de oplossing voor u.

 

Beschermd het haar tegen de inwerking van externe factoren, zoals zon, wind, luchtvervuiling en chloor van zwembadwater. Je kan het haar verven, ontkleuren, kleuren, relaxen en daarna kan er gebrusht worden en de straightener gebruikt worden met AGI MAX.

 

Het aanbrengen van AGI MAX kan op elk haartype toegepast worden: geverfd, coup soleil, gebleekt, permanent en henna behandelingen.

 

AGI MAX is niet schadelijk voor de gezondheid, want de samenstelling ervan bestaat louter uit producten die speciaal ontwikkeld zijn om uw haar te verzorgen, met als belangrijkste werkende stoffen keratine en vitamines.